Kommunalvalg 2017 i morgen

Så er det i morgen vi skal til stemmeurnerne. Personligt brevstemte jeg tidligere på Hovedbiblioteket. Jeg er ikke hjemme i morgen, da jeg er på øvelse med forsvaret.

Jeg opfordrer dig på det kraftigste til at stemme i morgen. Det er ikke for sent at tage en test på Altinget, DR, TV2 eller andre steder. Men det er heller ikke for sent, at kigge på Facebooksider og læse politiske blogs af dine lokale politikere. Måske ved du allerede hvem du skal stemme på.

Jeg håber på mere konservativ indflydelse i Aalborg Kommune. Det er ikke noget jeg vil for sjov, og jeg har ikke et økonomisk motiv bag at stille op. Jeg vil gøre en forskel i Aalborg, og jeg har noget at byde ind med. Jeg har skrevet om mange forskellige emner op til valget på min Facebookside og jeg har været lidt rundt med flyers, til debat m.m.

Jeg vil pointere, at jeg efter valget vil være lige så åben og ærlig. Jeg går ikke ind i politik for at blive set eller få venner. Jeg gør det for at samarbejde om løsninger, hvor vi tilgodeser så mange holdninger som muligt. Vi politikere skal samle Aalborg Kommune og de projekter som kører i kommunen, det vil jeg kæmpe for sker.

Lad os få et godt valg, og mere konservativ indflydelse i byrådet.